Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Pile“ pentru hotelurile Histria din Mamaia şi Selena din Saturn Dosarul fostului vicepreşedinte al Ligii Transportatorilor, închis definitiv (document)

ro

19 Jan, 2015 00:00 2144 Marime text
Curtea de Apel Bucureşti a închis definitiv dosarul Ioanei Călin, fost vicepreşedinte al Ligii Transportatorilor din România.
 
Ea a fost trimisă în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru trei infracţiuni de trafic de influenţă şi două infracţiuni de spălare a banilor. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Bucureşti, instanţă care a pus punct procesului penal ca urmare a decesului Ioanei Călin. Recent, Curtea de Apel din capitală a menţinut decizia de mai sus a Tribunalului.
 
Fostul vicepreşedinte al Ligii Transportatorilor din România a fost acuzat că, în 2008, ar fi pretins şi primit suma de 1.000.000 de lei (aproximativ 225.000 de euro), „cu promisiunea că, prin relaţiile pe care le are la Ministerul Turismului, le va facilita obţinerea în concesiune, pe o perioadă de 49 de ani, a unor hoteluri situate pe litoralul românesc (hotelurile Histria din staţiunea Mamaia şi Selena din staţiunea Saturn) şi pe Valea Prahovei (Hotelul Belvedere, situat pe Valea Prahovei, în zona staţiunii Predeal).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii