Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piața Victoriei. Protest PSD. Huiduieli si incidente. Masuri fara precedent. Ce scrie pe pancarte

ro

09 Jun, 2018 20:09 4747 Marime text
Membrii Guvernului au ieșit din Palatul Victoria și se îndreaptă spre Piața Victoriei. Se mai află acolo Marian Oprișan, sunt vicepreședinți ai partidului, este și Doina Pană, Șerban Nicolae. Totodată, primarul Gabriela Firea. Prezent este și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Liviu Dragnea nu se află printre ei.

Aceștia se îndreaptă spre mulțimea adunată în Piața Victoria. În piață s-au auzit și huiduieli, dar asta pentru că pe ecrane au apărut imagini cu președintele Klaus Iohannis.

Premierul Viorica Dăncilă se află acum în Palatul Victoria. În jurul clădirii Guvernului se află un dispozitiv de jandarmi, maşini de Pompieri, maşini SMURD de multiple victime, precum şi echipaje de prim-ajutor.
 
Pe plasmele mari amplasate în Piaţă este scris "Jos statul de drept!", "Macovei o să ţi-o iei!", "Stop proceselor staliniste!", "Run Codruţa, run!", "Iohhanel. România lucrăturii bine făcute", "Abuzurile voastre au îngrădit libertatea noastră".

Manifestanţii se întind şi pe bulevardele care dau în Piaţa Victoriei - Kiseleff şi Aviatorilor.
Valuri de oameni vin din toată țara în Piața Victoriei.

Manifestanții aflați în Piața Victoriei au încins și o horă.
 
Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă și ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, vor fi printre liberii PSD care vor susține discursuri în fața mulțimii adunate în Piața Victoriei.
 
O parte din membrii filialelor PSD au ajuns în Capitală încă de la orele prânzului, fiind toţi îmbrăcaţi cu tricouri albe sau cu ii, purtând în piept logo-ul protestului, cu mesajul „Jos statul paralel”.
 
Nu au lipsit nici incidentele în jurul Palatului Parlamentului. Cei de la Mișcarea Rezist au încercat să-i provoace pe protestatari.
Pe de altă parte, au fost luate măsuri fără precedent de autorități. Au fost aduși jandarmi din țară pentru marele miting PSD.
 
Foarte mulți jandarmi prezenți în Piața Victoriei, cât și pe bulevardele adiacente.

De la ora 14.00, bulevardele sunt închise circulației.

Unele bulevarde au fost blocate cu bucăți mari de beton pentru a împiedica mașinile să ajungă în această zonă. Numărul foțelor de ordine este unul impresionant. Pe lângă jandarmi, sunt și pompieri și mașini SMURD. Piața Victoriei arată ca o fortăreață.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Duiliu 18 Jun, 2018 10:26 Mi-e greata ! .....popor de ghiolbani .