Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 200 jandarmi ai Grupării Mobile au făcut controale în Mamaia, Costinești și Vama Veche. Ce s-a descoperit

ro

17 Jul, 2020 10:08 2012 Marime text
 
  • Majoritatea sancțiunilor contavenționale au fost acordate pe linia comerţului ilegal cu produse de patiserie, (covrigi, gogoși, cornuri), fructe,(piersici, caise, fructe de pădure, mere glazurate) și nelipsitul porumb fiert.


Peste 200 jandarmi ai Grupării Mobile au acţionat zilnic, în perioada 01-15 iulie, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă, în Constanţa şi pe litoralul Mării Negre, la Mamaia, Costinești și Vama Veche. 

Au fost executate peste 100 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

În această perioadă jandarmii au aplicat 1298 sancţiuni contravenţionale, dintre care 422 avertismente scrise şi 876 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 426150 lei.

Majoritatea sancțiunilor contavenționale au fost acordate pe linia comerţului ilegal cu produse de patiserie, (covrigi, gogoși, cornuri), fructe,(piersici, caise, fructe de pădure, mere glazurate) și nelipsitul porumb fiert.

Recomandăm turiștilor să nu cumpere produse alimentare din locuri neautorizate, comerciantul respectiv nu are posibilitatea sa asigure condițiile optime de transport, depozitare si comercializare si nu poate elibera bon de casa cu care să justificați tranzacția comercială si riscați să achiziționați un produs neconform sau chiar nesigur care poate să vă afecteze sănătatea. 

De asemenea,  jandarmii grupării au constatat  24  fapte de natură penală, dintre care  16  în mod independent şi opt în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 36 de făptuitori. 
Au mai fost executate 11  misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii