Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoane prinse cu pliculeţe suspecte asupra lor de jandarmii constănţeni

ro

09 Dec, 2014 00:00 1657 Marime text
Un echipaj din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi, care se afla într-o acţiune punctuală, în zona Policlinicii CFR Constanţa, a surprins, în data de 5 decembrie, în jurul orei 19.30, o persoană de 65 de ani, care avea asupra sa 25 de pliculeţe autosigilante din plastic transparent, ce conţineau fragmente vegetale de culoare verde.
 
Pe 6 decembrie, ora 17.20, la intersecţia dintre bulevardul Mircea cel Bătrân cu strada Cuza Vodă, jandarmii au depistat un tânăr de 25 de ani care avea asupra sa un pliculeţ autosigilant din plastic transparent, ce conţinea fragmente vegetale de culoare maro.
 
Ieri, în jurul orei 17.30, un echipaj din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi, care se afla într-o acţiune punctuală pe strada Prelungirea Traian, a surprins patru persoane cu vârste cuprinse între 28 şi 38 de ani, care aveau asupra lor patru pliculeţe cu fragmente vegetale de culoare verde-maroniu, susceptibile a avea efecte psihoactive, şi o ţigară confecţionată artizanal.
 
Plicurile vor fi predate la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii