Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoană dispărută, găsită în Insula Mică a Brăilei

ro

24 Nov, 2016 14:19 1561 Marime text
Un bărbat a sesizat, ieri, în jurul orei 18.25, prin apel 112, faptul că, în cursul aceleaşi zile, tatăl său, în vârstă de 79 de ani, din satul Măgureni, comuna Măraşu, a plecat în Insula Mică a Brăilei pentru a căuta mai multe porcine pierdute şi nu a mai revenit.
 
În vederea căutării bărbatului au fost constituite echipe mixte, compuse din poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila şi pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila, care au procedat la efectuarea de scotociri în Insula Mică a Brăilei, pe traseul pe care s-a deplasat persoana dispărută.
 
În urma căutărilor efectuate, persoana dispărută a fost depistată, în jurul orei 13:00, în pădurea Lemnăriţa, în apropierea braţului Mânuşoaia, lângă un punct de observaţie turistic.
 
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila în vederea evaluării stării de sănatate şi acordării de îngrijiri medicale.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii