Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Perseverent Un bărbat din Medgidia a fost „premiat” cu două dosare penale în câteva ore

ro

16 Dec, 2013 00:00 1080 Marime text
Deoarece una dintre principalele cauze generatoare de accidente grave de circulaţie o reprezintă conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influenţa băuturilor alcoolice, în noaptea de 13-14 decembrie, poliţiştii Serviciului Rutier au acţionat pe principalele artere din judeţul Constanţa, pentru prevenirea evenimentelor care se produc din această cauză.
Astfel, poliţiştii au controlat peste 300 de autovehicule, au testat cu aparatul alcooltest 289 de conducători auto, au constatat 7 infracţiuni rutiere, au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale, au reţinut 15 de permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculate.

Exemple

Lucian V., de 40 de ani, a condus un autoturism pe strada Murelor şi, deoarece acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,99mg/l alcool pur în aerul expirat.

Diana Roxana E., de 26 de ani, a fost depistată conducând un autoturism pe bulevardul Ferdinand în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Gabriela M., de 43 de ani, a fost depistată conducând un autoturism pe şoseaua Constanţei din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Erol A., de 40 de ani,a fost depistat conducând un autoturism pe strada Poporului, din localitatea Medgidia, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Două ore mai târziu, el a fost prins conducând acelaşi autoturism pe strada Ştefan cel Mare, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Laurenţiu T., de 46 de ani, a fost depistat conducând un autoturism în localitatea Eforie Nord, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii