Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol pe șosea! Accident soldat cu victimă. Un șofer drogat a pierdut controlul autoturismului. Ce substanță consumase

ro

30 Oct, 2021 16:59 1772 Marime text


  • Un tânăr de 26 de ani care conducea un autoturism pe DN17C pe raza municipiului Bistrița, a pierdut controlul acestuia și s-a răsturnat.
  • Rezultatul testării cu DrugTest a fost pozitiv pentru methamphetamina.
Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența unor substanțe psihoactive și vătămare corporală din culpă.

Mai multe detalii în comunicatul oficial AL IPJ Bistrița Năsăud

Astăzi, polițiștii Biroului Rutier Bistrița au intervenit pentru efectuarea de verificări ca urmare a unui accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele verificări efectuate la fața locului, un tânăr de 26 de ani, din Josenii Bârgăului care conducea un autoturism pe DN17C pe raza municipiului Bistrița, a pierdut controlul acestuia și s-a răsturnat. În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit și transportat la spital.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Rezultatul testării cu DrugTest a fost pozitiv pentru methamphetamina și a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Bistrița, în cadrul unui dosar penal.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii