Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:26 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii au ridicat mai multe documente Percheziţii la sediul RAJDP Constanţa (galerie foto)

ro

22 Apr, 2015 00:00 1201 Marime text
Procurorii DNA au efectuat, ieri, percheziţii la sediul Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa.
 
Potrivit vicepreşedinţilor CJC, Cristinel Dragomir şi Gheorghe Darie, chiar directorul regiei, Adrian Gâmbuţeanu, i-a anunţat pe cei doi despre acest lucru.
 
„Atât am fost şi noi informaţi, că sunt percheziţii. Mi-a dat un telefon domnul director general (n.r. Adrian Gâmbuţeanu), dar mai multe nu ştim. Normal era să fim şi noi informaţi. Domnul Adrian Gâmbuţeanu este în continuare directorul general al regiei de drumuri, cel puţin până mâine (n.r. - astăzi), deoarece pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean de azi există un proiect de hotărâre de schimbare a sa din funcţie“, a declarat vicepreşedintele CJC Gheorghe Darie, pentru ZIUA de Constanţa.
 
„Au solicitat acte pentru o anchetă în desfăşurare. S-au pus actele la dispoziţie şi au plecat. Urmează să vedem ce se va întâmpla în continuare. Este vorba despre nişte contracte subcomerciale, nu ni s-au dat prea multe amănunte, până acum nu au fost probleme. Nu pot să vă spun mai multe, pentru că nici eu nu am mai multe amănunte. Când vom avea amănunte, noi, ca societate comercială, o să le transmitem“, a declarat Adrian Gâmbuţeanu, directorul RAJDP.
 
Adrian George Gâmbuţeanu, directorul general al RAJDP Constanţa, este trimis în judecată, în două dosare, alături de Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa.
Gâmbuţeanu a fost deferit Justiţiei pentru complicitate la abuz în serviciu în formă continuată (patru infracțiuni), constituirea unui grup infracțional organizat, într-o cauză, şi pentru trei infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice, în alta.

 
Citeşte şi:
 
De la societăţi fără angajaţi. Cum a închiriat RAJDP-ul utilaje inexistente de la firme „specializate“ pentru lucrările de drumuri
 
O nouă încercare de schimbare a vicepreşedinţilor CJC. Adrian Gâmbuţeanu, directorul RAJDP, eliberat din funcţie la următoarea reuniune a aleşilor judeţeni 

Ti-a placut articolul?

Comentarii