Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune fără precedent a DNA Percheziţii la Parchetul Judecătoriei Măcin

ro

27 Mar, 2015 00:00 2749 Marime text
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a corupției, au efectuat, ieri dimineaţă, cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție, și a unor infracțiuni de fals, comise în perioada 2007 - 2015.
 
Astfel, au fost efectuate percheziții domiciliare în patru puncte din orașul Măcin, județul Tulcea, dintre care unul este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.
 
În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
 
Printre persoanele vizate de această anchetă se află şi prim-procurorul Constantin Balaban, ce deţine şi calitatea de purtător de cuvânt al instituţiei, şi o grefieră, scrie România TV. Potrivit aceleiaşi surse, descinderile au avut loc la Parchetul Judecătoriei Măcin. În cauză sunt vizaţi mai mulţi procurori, acuzaţi de şantaj şi fals.
 
Acţiunea DNA-ului este una fără precedent. Potrivit surselor noastre, este pentru prima dată când procurorii DNA percheziţionează o unitate de Parchet din cadrul circumscripţiei Curţii de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii