Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la Constanţa, în Piaţa Chiliei Mascaţii au descins la locuinţele unor suspecţi de tâlhărie

ro

14 Jan, 2015 00:00 3806 Marime text
Mai mulţi suspecţi de tâlhărie au fost astăzi luaţi prin surprindere în urma unor percheziţii efectuate de poliţiştii constănţeni
 
Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Rurale Mihail Kogălniceanu, cu ajutorul poliţiştilor Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, au descins ieri dimineaţă, la domiciliile mai mult suspecţi de tâlhărie.
 
Mascaţii au efectuat percheziţii la două adrese pe aleea Stejarului din Piaţa Chiliei, la un imobil aflat pe strada Tulcei din cartierul Tomis Nord şi la o locuinţă aflată în Palazu Mare. 
 
În urma descinderilor, trei persoane au fost ridicate şi conduse la audieri. De asemenea, din locuinţele suspecţilor au fost ridicate mai multe arme albe.

Cine sunt indivizii vizaţi de anchetă

Surse apropiate anchetei au declarat că cei vizaţi sunt suspectaţi că, în luna noiembrie a anului trecut au tâlhărit un tânăr de 27 de ani. În cauză, Vasilică Ciucă, a declarat la momentul respectiv că ar fi urcat de bunăvoie în maşina unei cunoştinţe, iar  la un moment dat, în autoturism au mai urcat alte trei persoane. Ocupanţii maşini au coborât din maşină în apropierea localităţii Sibioara, au băut împreună, iar apoi trei dintre cei patru însoţitori ai tânărului au început să-l lovească pe acesta. Vasilică Ciucă a mai declarat şi că ulterior a fost deposedat de portofel în care avea sumele de 600 de euro şi 400 de lei, două lanţuri şi o brăţară. Dar faptele au cotinuat. Suspecţii, împreună cu persoana vătămată s-au întors la domiciliu acesteia, unde ar fi deposedat-o de cheile de la autoturismul personal, pe care agresorii l-ar fi luat din faţa porţii la plecare.
În momentul închiderii ediţiei, cei trei suspecţi erau încă la audieri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii