Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la Constanța! Doi soți au fost arestați preventiv. Captură impresionantă de droguri

ro

20 Jan, 2020 13:53 1726 Marime text
Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au desfășurat, în baza unei colaborări internaționale realizate prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al I.G.P.R., o acțiune pe linia combaterii traficului internațional de droguri de risc.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au prins în flagrant delict două persoane, în timp ce ar fi transportat 7,6 kilograme de cannabis pe raza municipiului Constanța.
 
Din cercetări a reieșit că drogurile ar fi provenit dintr-un stat european. Astfel, polițiștii au efectuat 6 percheziții domiciliare, unde au descoperit: 3 laptopuri, 1 tabletă, 13 telefoane mobile, 16 cartele SIM, 3 stick-uri USB și înscrisuri  cu valoare probatorie.
 
În urma audierilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cele două persoane: un bărbat de 46 de ani, respectiv soția acestuia, de 42 de ani, iar la data de 17 ianuarie a.c., Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a celor doi, pentru 30 de zile.
 
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii