Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în orașul Năvodari la persoane suspectate de furt. Mai mulți suspecți au ajuns după gratii

ro

27 May, 2022 11:52 1310 Marime text
Perchezitii. Foto: ZIUA de ConstanțaLa data de 26 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, în orașul Năvodari, într-un dosar penal care vizează săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat, fapte comise în perioada 15.04-20.05.2022.

Potrivit IPJ Constanța, în urma descinderilor, polițiștii au descoperit mai multe bunuri provenite din comiterea furturilor, care au fost predate persoanelor vătămate.

4 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, au fost conduși la sediu pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului în cauză, 3 dintre aceștia au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. În cursul zilei de astăzi, bărbații urmează a fi prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

„Menționăm faptul că cea de-a patra persoană se află în stare de arest preventiv, într-o altă cauză.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.
La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și ai Secției 5 Rurală Cogealac“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii