Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în Lumina pentru proxenetism! Procurorii din Constanța au făcut echipă cu cei din Franța

ro

13 Oct, 2020 15:19 2349 Marime text
În urma a patru percheziții efectuate ieri, în județul Constanța, au fost depistate cinci persoane bănuite de proxenetism. În cauză, s-a colaborat cu autoritățile franceze, cu sprijinul Eurojust.

Ieri, polițiști Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu sprijinul I.J.J. Constanța, au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Lumina, într-un dosar penal de proxenetism.  

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu anul 2015 și până în prezent, persoanele în cauză ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției mai multor tinere, pe teritoriul mai multor țări din spațiul Uniunii Europene, obținând astfel foloase patrimoniale. 

La percheziții, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, mai multe bunuri, printre care 2 autoturisme, un pistol air-soft, telefoane mobile, dispozitive electronice, precum și alte înscrisuri de interes pentru cauză. 

În urma probatoriului administrat, 5 persoane (4 bărbați și o femeie) au fost reținute pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța. 

Cei cinci au fost arestati preventiv. 

În cauză, s-a colaborat cu autoritățile franceze, cu sprijinul Eurojust.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii