Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii în judeţul Constanţa

ro

20 Feb, 2013 22:55 1128 Marime text

Ieri dimineaţă, poliţiştii constănţeni au pus în aplicare şase mandate de aducere pe numele unor suspecţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe şi unităţi de cazare din judeţul Constanţa.

 La data de 20 februarie, poliţiştii staţiunii Eforie, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 1 Poliţie Constanţa, ai Secţiei 9 Poliţie Rurală Topraisar şi ai Poliţiei Oraş Ovidiu, au desfăşurat 5 percheziţii domiciliare pe raza judeţului şi a municipiului Constanţa.

Acţiunea a beneficiat de suportul tehnic al Serviciului Criminalistic şi de sprijinul luptătorilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale - IPJ Constanţa şi al jandarmilor. Au fost depistaţi şase bărbaţi suspectaţi de comiterea, în perioada decembrie 2012 - februarie 2013, a mai multor furturi din locuinţe şi din unităţi de cazare amplasate pe raza staţiunii Eforie şi a localităţilor limitrofe. Persoanele în cauză sunt suspectate de comiterea a doisprezece astfel de furturi.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la 49.000 de lei.

În urma descinderilor au fost găsite şi indisponibilizate mai multe bunuri suspectate a proveni din comiterea furturilor.

În cursul zilei de ieri, suspecţii urmau să fie prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunerea de arestare preventivă pentru furt calificat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii