Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii în Galaţi şi Vrancea la persoane bănuite de braconaj cinegetic

ro

27 Nov, 2016 11:45 3688 Marime text
Imagini pentru PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE BRACONAJ CINEGETICIeri, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galați au efectuat şapte percheziţii, în județele Galați și Vrancea, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de braconaj.
 
La data de 26 noiembrie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galați au efectuat 7 percheziţii domiciliare, 3 în judeţele Galați și 4 în Vrancea, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de braconaj cinegetic.
 
Persoanele vizate, 6 bărbați cu vârstele cuprinse între 24 și 50 de ani, sunt bănuite că, în perioada 27 octombrie – 25 noiembrie a.c., ar fi braconat mistreți, căprioare și iepuri, pe două fonduri de vânătoare, fără a deţine autorizaţii de vânătoare.
 
Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor de 179 kg carne de vânat, 10 arme letale de vânătoare deținute legal, 270 bucăți muniție letală și 500 bucăți muniție neletală, precum și 11 bucăți articole pirotehnice.

Au fost puse în executare 6 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galați, pentru audieri, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj, uz de armă fără drept și operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.
Patru bărbați au fost reținuți pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi să fie prezentați Judecătoriei Tecuci cu propunere legală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii