Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în Constanța și Giurgiu! Au fost ridicate droguri de mare risc

ro

10 Jul, 2020 16:21 1249 Marime text
  • 8 percheziții domiciliare în Giurgiu și Constanța
  • Au fst ridicate droguri de risc și mare risc
Ieri, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Giurgiu, au efectuat 8 percheziţii domiciliare, în 8 locaţii din municipiile Giurgiu şi Constanţa, într-un dosar penal de trafic de droguri.

La data de 9 iulie a.c., în urma efectuării percheziţiilor, au fost ridicate droguri de risc şi mare risc (cannabis, heroină şi comprimate de metadonă) sau substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, precum şi obiecte utilizate în activitatea de dozare, ambalare şi comercializare.

De asemenea, au fost puse în aplicare 10 mandate de aducere emise pe numele persoanelor cercetate.

Faţă de 4 persoane a fost luată măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi Tribunalului Giurgiu, cu propunere de arestare preventivă.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, persoanele în cauză ar fi început să comercializeze produse sau substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, începând cu luna aprilie a.c.

Produsele sau substanţele respective, cunoscute şi sub denumirea de "etnobotanice" sau "legale" erau comercializate în doze unor consumatori, majoritatea din rândul tinerilor, cu vârste cuprinse între 16 - 30 ani.

Activităţile s-au desfăşurat cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog şi al Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ialomiţa.

La acţiuni au participat şi jandarmi din Giurgiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii