Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii în Constanţa. Patru tineri furau tot ce le ieşea în cale. Toţi au fost arestaţi

ro

16 Aug, 2018 11:58 1539 Marime text
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul celor din cadrul Secțiilor 1,2,3,4 și 5 Poliție și Secției 1 Rurală, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat 9 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanța, la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt din locuințe.

Astfel, 4 persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, sunt bănuite că, în perioada iulie-august 2018, ar fi comis patru furturi din locuință, fapte comise pe raza municipiului Constanța. Valoarea totală a bunurilor sustrase este de aproximativ 15.100 de lei, constând în bani, bijuterii, ceasuri de mână, telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare LCD, prejudiciu recuperat în proporție de 30%.
 
În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit mai multe bunuri cu valoare probatorie, cercetările continuând pentru documentarea întregii activități infracționale.
 
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al  Brigăzii de Operațiuni Speciale Constanța și al U.T.A.I. Constanța, în aceasta fiind angrenați luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța. Inițial, persoanele în cauză au fost reținute pe o perioadă de 24 de ore, iar la data de 15 august a.c., cei patru tineri au fost prezentați Judecătoriei Constanța care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, fiind introduși în C.R.A.P. al IPJ Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii