Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții domiciliare în localitatea Cogealac, județul Constanța. S-a întocmit dosar penal!

ro

20 Oct, 2021 15:20 1581 Marime text
  • Polițiștii Secției 5 Rurale Cogealac, județul Constanța, au efectuat în data de 19 octombrie 2021, două percheziții domiciliare la locuințelor a doi tineri constănțeni de 19, respectiv 30 de ani, ambii din satul Sinoie, comuna Mihai Viteazu. 
În locuințele celor doi, au fost descoperite și ridicate 35 de plase monofilament, în lungime totală de 1.400 de metri, peste 160 de kilograme de pește proaspăt ce se presupune a fi fost braconat în Complexul Lagunar Razelm-Sinoie.
 
Polițiștii au deschis o anchetă și au întocmit un dosar pentru încălcarea O.U.G. 23/2008, pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește.
 
Informațiile oficiale oferite de IPJ Constanța:
 

„În urma unor informații operativ-investigative, polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac au pus în aplicare, la data de 19 octombrie a.c., 2 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele a doi bărbați, de 19, respectiv 30 de ani, ambii din satul Sinoie, comuna Mihai Viteazu.
 
Au fost identificate și ridicate, în vederea indisponibilizării, 35 de plase monofilament, în lungime totală de 1.400 de metri și 165 de kilograme de pește proaspăt, din specia caras, despre care există suspiciunea că ar fi fost braconat în Complexul Lagunar Razelm-Sinoie.
 
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, potrivit O.U.G. 23/2008, pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește.
 
La activități au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari.”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii