Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii DIICOT la Constanţa şi la Valu lui Traian Sute de pliculeţe de droguri, arme şi ţigări, descoperite. 12 persoane, ridicate de mascaţi

ro

15 Oct, 2014 00:00 5301 Marime text


Percheziţiile de ieri au fost efectuate cu sprijinul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate din Tulcea şi al Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime


12 persoane au ajuns la sediul Poliţiei Municipiului Constanţa pentru audieri, după o acţiune a procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa.  Anchetatorii susţin că cele 12 persoane sunt suspectate că ar fi fost implicate în traficul de droguri de risc şi substanţe psihoactive. Cei luaţi în colimator fac parte, după cum susţin surse apropiate anchetatorilor, din noul val al comercianţilor de substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.  



Astfel, ieri dimineaţă, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanța, împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, au efectuat 19 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa, respectiv a comunei Valu lui Traian. Descinderile au avut loc la locuinţele mai multor persoane bănuite de implicare în operaţiuni ilegale cu droguri de risc şi substanţe psihoactive. Percheziţiile au fost efectuate cu sprijinul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Tulcea, al SCCO Porturi Maritime, al Grupări de Jandarmi Mobile Constanţa, al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa, al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa - SIAS şi al Serviciului Criminalistic. Pe lângă cele 12 persoane duse la audieri, în urma percheziţiilor efectuate au fost găsite, la domiciliile suspecţilor, 628 de pliculeţe cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, 61 de comprimate de medicamente cu regim special, 5 ţigarete confecţionate artizanal cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, 5 cartoane de ţigări fără timbru, o sabie şi o armă cu aer comprimat.

Persoanele depistate s-au ales cu dosare penale şi sunt cercetate de către procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu droguri de risc.

Până la închiderea ediţiei, procurorii nu dispuseseră reţinerea vreunei persoane din prezenta cauză.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii