Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:35 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru eventuale daune? Judecătorii au pus sechestru pe mai multe bunuri în dosarul Vectra

ro

13 Apr, 2013 00:00 1662 Marime text
Paşi mici dar siguri în dosarul Vectra, în care aproape 200 de cetăţeni ar fi fost induşi în eroare de dezvoltatori imobiliari! Ieri, Tribunalul Constanţa a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra mai multor bunuri aparţinând SC Vectra Construct SRL.

Astfel, prin intermediul unei decizii care poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa, pe lista neagră a fost trecut un teren intravilan de 1.214 metri pătraţi situat în Poarta Albă, altul în suprafaţă de 5.110 metri pătraţi, tot din Poarta Albă, dar şi construcţii identificate cu diverse numere cadastrale, ambele aparţinând inculpatei SC Vectra Construct SRL Constanţa. Tot ieri, Tribunalul a respins ca nefondată cererea de revocare a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi ţara, formulată de inculpatul Cosmin Moldoveanu, prin apărătorul ales. Această ultimă decizie este definitivă.

Următorul termen a fost stabilit pentru data de 8 mai. Amintim că, la data de 17 decembrie 2012, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus trimiterea în judecată a lui Adrian Roşu, Gabriel Moise şi Cosmin Moldoveanu, reprezentanţi ai SC Vectra Imobiliare SRL Constanţa, SC Vectra Construct SRL Constanţa şi SC City Invest SRL Constanţa. Cei trei sunt acuzaţi de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată, şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni. DNA arată că, în perioada 13 februarie 2007 - 28 martie 2009, inculpaţii ar fi indus în eroare 189 de persoane (părţi vătămate în cauză), angajându-se ca, în calitate de dezvoltatori imobiliari, să construiască apartamente într-un număr de 16 vile situate în municipiul Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii