Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pelerină de ploaie pe pat şi haine arse în sobă Detalii incredibile din dosarul femeii decapitate în casă (galerie foto)

ro

19 Mar, 2013 00:00 4336 Marime text
Sub trunchiul femeii a fost descoperită o pelerină de ploaie, pe care a fost identificată o amprentă creată de degetul mare de la mâna dreaptă a lui Gheorghe Drăguşin

Gheorghe Drăguşin, de 50 de ani, din localitatea Cumpăna, rămâne în spatele gratiilor. Bărbatul este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru omor calificat, profanare de morminte şi vătămare corporală gravă. Ieri, în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Constanţa, Gheorghe Drăguşin şi-a retras recursul formulat împotriva deciziei Tribunalului Constanţa, instanţă ce a decis arestarea sa pentru 29 de zile. Mai mult decât atât, avocatul lui Drăguşin a precizat că bărbatul va recunoaşte faptele imputate de anchetatori, precizând că doreşte să uzeze de prevederile articolului 320/1 Cod de Procedură Penală, pentru a beneficia de o pedeapsă mai mică.

Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Gheorghe Drăguşin, de 50 de ani, din localitatea Cumpăna, zis şi „Gioni”, este acuzat de omor calificat, profanare de morminte şi vătămare corporală gravă. Concret, organele de anchetă susţin că, la data de 12 martie, „în locuinţa comună din localitate Cumpăna, de pe strada Liliacului, numărul (XX), profitând de somnul şi neputinţa victimei de a se apăra, cu premeditare a înjunghiat-o pe concubina sa, Hreaşcă Milica, în vârstă de 53 de ani”. Ulterior, spun procurorii, Giani şi-a decapitat concubina, i-a amputat ambele mâini, după care a eviscerat-o. Oamenii legii mai susţin că cele două membre superioare, capul şi viscerele se aflau într-un bidon din plastic de 60 de litri,  lângă canapea. Alături de trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit un cuţit, iar pe podeau se aflau trei folii de medicament Diazepam. Sub trunchiul femeii a fost descoperită o pelerină de ploaie, pe care a fost identificată o amprentă creată de degetul mare de la mâna dreaptă a lui Gheorghe Drăguşin. Mai mult decât atât, în soba de teracotă din cameră au fost găsite o pernă, o pereche de pantaloni de trening şi un ciorap, parţial arse. După toate acestea, Gheorghe Drăguşin ar fi încercat să se sinucidă prin spânzurare, de o grindă din podul casei, însă funia, din material plastic, s-a rupt. De menţionat că, la data de 9 ianuarie 2011, Gheorghe Drăguşin ar fi lovit-o pe Hreaşcă Milica cu o bâtă de baseball şi cu un cuţit. La data de 22 februarie 2013, organele de anchetă i-au prezentat lui Gioni materialul de urmărire penală, urmând ca în perioada imediat următoare să fie trimis în judecată. Amintim că, în dimineaţa zilei de 13 martie, la ora 06.05, poliţiştii din Cumpăna au fost sesizaţi de Drăguşin cu privire la faptul că în locuinţa sa se află cadavrul concubinei sale, Milica Hreaşcă, în vârstă de 53 de ani. Întrucât din primele verificări efectuate s-a stabilit că se conturează elementele constitutive ale infracţiunii de omor deosebit de grav, cercetările au fost preluate de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii