Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie sechestrată şi violată într-un apartament Patru tineri, trimişi în judecată

ro

04 Mar, 2015 00:00 2016 Marime text
Pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat, pe 2 martie, dosarul cu numărul 6557/212/2015, la secţia penală, având ca obiect lipsirea de libertate în mod ilegal.
 
Inculpaţii sunt Dan Alexandru Oltineanu, Valentin Marius Trifan, Ştefan Adrian Alexa şi Gheorghe Velicu.
 
Reamintim că o tânără de 22 de ani, din judeţul Vaslui, a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru control şi tratament, după ce ar fi fost bătută şi violată de patru tineri.

Tânăra a fost zărită, pe data de 10 februarie, la etajul doi al unui bloc de pe strada Suceava din cartierul Brotăcei din municipiul Constanţa. Femeia sărise de la etajul patru, însă aterizase pe partea superioară a etajului doi. Proprietarul unui apartament situat la etajul trei a văzut-o pe tânără şi a ajutat-o să intre în bloc. Vecinii au povestit poliţiştilor că toată noaptea au auzit-o pe femeie cum plângea şi se ruga de bărbat să nu o mai bată.
 
Femeia ar fi ajuns în data de 8 februarie în Constanţa, după ce a vorbit pe Facebook cu unul dintre bărbaţi, ulterior stabilind să se întâlnească. Tânăra a fost sechestrată şi violată în apartamentul de pe strada Suceava de bărbatul care o chemase, dar şi de un prieten al acestuia.
 
Primul termen este stabilit pe data de 5 martie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii