Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei răniţi în accidente rutiere. O persoană a decedat

ro

17 Dec, 2013 00:00 1524 Marime text
Mai multe persoane au ajuns ieri în atenţia medicilor, după ce au fost implicate în diverse accidente rutier.

În primul caz, spun poliţiştii Serviciului Rutier, o tânără de 20 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe DN3, în localitatea Murfatlar, dinspre Constanţa către Cernavodă. În momentul în care a ajuns în dreptul blocului BA4, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei către stânga şi a intrat în coliziune cu zidul blocului BA4. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto.

Tot ieri, un bărbat de 48 de ani a condus o autoutilitară pe DN3, în localitatea Valul lui Traian, dinspre Murfatlar către Constanţa. La un moment dat, acesta a accidentat o femeie de 68 de ani, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure. Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului. În ciuda eforturilor depuse de medici, femeia a decedat.

Puţin după acest accident, un tânăr de 22 de ani a condus un autoturism pe banda numărul 1 de circulaţie, pe DN3, în localitatea Valul lui Traian, dinspre Murfatlar către Constanţa. Din cauza neasigurării la efectuarea manevrei de întoarcere, şoferul a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe banda numărul 2 de circulaţie, în aceeaşi direcţie de deplasare, de un bărbat de 35 de ani. Din accident a rezultat rănirea uşoară a unui minor, pasager în cel de-al doilea autoturism.

Tot ieri, o fată de 28 de ani, din Cumpăna, a condus un autoturism pe DN 39 E, dinspre Cumpăna către Constanţa. Când a ajuns în dreptul imobilului nr. 70, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către dreapta sensului său de deplasare, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii