Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru minori, implicaţi, ieri, în patru accidente diferite

ro

27 Oct, 2015 00:00 1506 Marime text


Nu mai puţin de patru accidente au avut loc ieri pe străzile Constanţei, în fiecare dintre ele fiind implicat câte un minor.
 
Dimineaţa a început cu accidente la malul mării. În jurul orei 8.30, o femeie de 35 de ani a condus autoturismul marca Ford Focus pe strada Libertății din localitatea Mereni. Când a ajuns în dreptul casei cu numărul 362, a accidentat un minor de 15 ani, localnic. Acesta traversa partea carosabilă prin loc nepermis, din dreapta conducătorului auto. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a copilului.
 
Ieri, la prânz, o fată de 16 ani, fără să posede permis de conducere, a condus un ATV neînmatriculat și s-a accidentat, intrând în gardul unei case. Minora conducea pe strada Armand Călinescu din Eforie Nord, din direcția străzii Salcâmilor către strada 7 Noiembrie. A pierdut direcția ATV-ului către stânga şi a intrat în gardul unei locuinţe, rănindu-se ușor.
 
Tot la ora prânzului, un constănţean de 71 de ani a condus autoturismul marca Audi A6, pe strada Ilarie Voronca din direcţia străzii Griviţei către Constantin Brătescu. Ajungând în dreptul imobilului cu numărul 15, a accidentat o fetiţă de trei ani, de asemenea din Constanţa. Copilul, lipsit de supraveghere, a traversat partea carosabilă prin loc nepermis, din stânga conducătorului auto. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a fetiţei.
 
Un alt constănţean, de data aceasta în vârstă de 76 de ani, a condus, tot ieri, autoturismul marca Seat Leon, pe strada Tulcei, din direcţia bulevardului Tomis către strada Murelor. În momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu numărul 5, a accidentat un minor de 15 ani, care traversa partea carosabilă prin loc nepermis, din dreapta conducătorului auto. Acesta s-a lovit uşor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii