Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partidul Democrat din Republica Moldova are un nou preşedinte- Vlad Plahotniuc. Cine a fost ales vicepreşedinte

ro

24 Dec, 2016 16:41 2092 Marime text

Începând de astăzi, Partidul Democrat din Republica Moldova are un nou preşedinte în persoana lui Vlad Plahotniuc. Acesta a fost ales în fruntea organizaţiei politice  la cel de-al VIII-lea Congres, care se desfășoară astăzi la Chișinău, în timp ce actualul premier Pavel Filip a devenit vicepreședintele partidului, relatează publika.md.

"Votul dumneavoastră de astăzi este o responsabilitate uriașă pentru mine — de a conduce PD în următorii ani. Vă mulțumesc pentru curajul de a merge la un drum greu pentru că nu v-am promis un drum ușor, dar sunt sigur ca ne așteaptă succesul", a declarat Plahotniuc după ce a fost ales în fruntea formaţiunii.

Până în prezent, președintele formațiunii a fost Marian Lupu. La Congresul Partidului Democrat au mai asistat Luis Ayala, secretarul general al Internaționalei Socialiste, Sonja Lokar din partea Partidului Socialiștilor Europeni, precum și mai mulți lideri de social democrați din România, printre care se numără şi fostul premier român Victor Ponta,  Georgia şi Ucraina.


Sursă foto: Unimedia.md
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii