Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partea vătămată, fiica unui avocat din Constanţa Copiii suspectaţi de viol, trimişi în judecată

ro

29 Jan, 2014 00:00 2347 Marime text
Cristian G., Dan I., Severius V., Sever A., Flavius S. şi Răzvan S., tinerii acuzaţi de viol, complicitate la viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi violare de domiciliu, se vor afla, azi, în faţa magistraţilor. Ieri, procurorii au anunţat trimiterea lor în judecată. În această dimineaţă, procurorii vor solicita magistraţilor prelungirea arestării preventive luate faţă de cei şase. După cum menţionam şi mai sus, unul dintre cei arestaţi este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj (două acte materiale) şi favorizarea infractorului.

Ca urmare a probatoriului administrat,în sarcina fiecărui inculpat procurorii au reţinut următoarele:

În sarcina unui dintre inculpaţi s-a reţinut că acesta, în lipsa consimţământului părţii vătămate, a întreţinut acte sexuale cu partea vătămată, în timp ce ceilalţi inculpaţi i-au acordat acte de ajutor moral şi material constând în încurajarea faptei, în dezbrăcarea şi ulterior în spălarea părţii vătămate în cada din baia locuinţei. Totodată, s-a reţinut că în aceeaşi noapte, împreună cu ceilalţi inculpaţi minori, a condus partea vătămată la locuinţa acesteia,în care a  intrat fără acordul părţii vătămate, unde, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa, a întreţinut acte sexuale cu partea vătămată, în timp ce ceilalţi inculpaţi minori i-au acordat acte de ajutor moral şi material constând în încurajarea faptei şi  în dezbrăcarea părţii vătămate.

În sarcina altuia s-a reţinut că, în lipsa consimţământului părţii vătămate, a întreţinut acte sexuale cu aceasta la locuinţa unuia dintre inculpaţi, în timp ce ceilalţi inculpaţi i-au acordat acte de ajutor moral şi material. Totodată, s-a reţinut că în aceeaşi noapte, împreună cu ceilalţi inculpaţi minori,  acesta  a  condus partea vătămată la locuinţa acesteia, în care a  intrat fără acordul părţii acesteia, unde, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa, a întreţinut acte sexuale cu partea vătămată, în timp ce ceilalţi inculpaţi minori i-au acordat acte de ajutor moral şi material constând în încurajarea faptei şi  în dezbrăcarea părţii vătămate. În sarcina altui tânăr s-a reţinut că, profitând de imposibilitatea părţii vătămate de a-şi exprima voinţa, a întreţinut acte sexuale cu aceasta la locuinţa acestuia, fiind ajutat de ceilalţi inculpaţi minori. Totodată, s-a reţinut că în aceeaşi noapte, a condus partea vătămată la locuinţa acesteia şi a intrat  fără drept în locuinţa părţii vătămate, unde a acordat acte de ajutor moral şi material altor doi inculpaţi. Un alt băiat este suspectat că, în lipsa consimţământului părţii vătămate, a întreţinut acte sexuale cu aceasta la locuinţa unuia dintre inculpaţi, în timp ce ceilalţi inculpaţi i-au acordat acte de ajutor moral şi material. Totodată, s-a reţinut că în aceeaşi noapte, a pătruns fără drept în locuinţa părţii vătămate unde  a acordat acte de ajutor moral şi material altor doi inculpaţi.

„Ajutor moral şi material”

„În sarcina inculpatului Ş.F.E.V s-a reţinut că în lipsa consimţământului părţii vătămate, a întreţinut acte sexuale cu aceasta la locuinţa inculpatului V.S.A, în timp ce ceilalţi inculpaţi  i-au acordat acte de ajutor moral şi material. Totodată, s-a reţinut că în aceeaşi noapte, a pătruns fără drept în locuinţa părţii vătămate unde  a acordat acte de ajutor moral şi material inculpaţilor I.CD şi G.C.F. În sarcina inculpatului S.R.C s-a reţinut că, în perioada 15-22.12.2013, (recomandându-se ca fiind văr al inculpatului V.S.A.), prin intermediul unor postări pe o reţea de socializare i-a ameninţat pe inculpaţii I.D.C. şi G.C.F. cu acte de violenţă fizică şi psihică în cazul în care aceştia nu-şi vor asuma exclusiv vinovăţia faptelor, cu scopul de a-l exonera de răspundere pe inculpatul V.S.A.”, au conchis procurorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii