Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update - Incendiul a fost stins. Nu erau turiști înăuntru Panică la Râșnov. Acoperișul Cetății, în flăcări! (galerie foto)

ro

05 Jul, 2020 18:23 1964 Marime text
  • La fața locului s-au deplasat trei autospeciale cu apă și spumă, două autospeciale de intervenție la înălțime și două echipaje SMURD

Intervenție de urgență a pompierilor brașoveni, după ce a fost semnalat un posibil incendiu la Cetatea Râșnov. Apelul la 112 anunța că un fum negru se vedea ieșind din dreptul Cetății. Potrivit autorităților, la fața locului s-au deplasat trei autospeciale cu apă și spumă, două autospeciale de intervenție la înălțime și două echipaje SMURD.

Conform declarațiilor lui Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, incendiul este localizat și se manifestă la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 50 mp.

UPDATE:

La momentul acesta, incendiul a fost lichidat. „A ars acoperișul unei construcții din interiorul Cetatii Râșnov, pe o suprafață de aproximativ 50 mp“, au precizat reprezentanții ISU Brașov.

UPDATE2:

„Cetatea Râșnov era închisă, astfel încât în momentul izbucnirii incendiului nu erau turiști în interiorul Cetății“, a mai precizat Ciprian Sfreja.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii