Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Panică la Liceul „George Călinescu“ Elevul care a spart o fiolă cu sulf se va alege cu o notă mai mică la purtare

ro

14 Oct, 2014 00:00 4075 Marime text


Cinci elevi din cadrul Liceului Teoretic „George Călinescu“ au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.


Aceasta deoarece, ieri, copiii au fost intoxicaţi cu sulf. Mai multe echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost solicitate la faţa locului. Reprezentanţii ISJ spun că un elev de clasa a VII-a ar fi venit cu o fiolă de sulf la şcoală, iar în pauza de la ora 10.00 a spart-o într-o sală de curs. „Elevul care a spart fiola învaţă la noi de o lună. Este transferat de la Şcoala nr. 47. Am declanşat o anchetă, iar elevul s-ar putea alege cu o notă mai mică la purtare“, a declarat directorul adjunct al Liceului Teoretic „George Călinescu“, Eduard Marinescu.

Ce spune ISJ Constanţa

„În jurul orei 10.00, elevii clasei a VII-a au acuzat simptome de iritare locală, tulburări de vedere, greaţă şi vărsături. În urma acestor sesizări, directorul unității școlare a chemat ambulanţa, medicii acordând primul ajutor la faţa locului, cei cinci elevi (patru fete și un băiat) fiind transportaţi la spital. Conducerea Liceului Teoretic «George Călinescu» a demarat procedura de sancţionare a celor care se fac vinovaţi de introducerea în unitatea școlară de substanțe iritante și de punerea în pericol a sănătății elevilor. De asemenea, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a declanșat o anchetă cu privire la verificarea circumstanţelor producerii incidentului.
În momentul de față, starea celor cinci elevi este stabilă, nefiind necesară internarea acestora“, au precizat, într-un comunicat de presă, reprezentanţii ISJ Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii