Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Panică în Bucureşti Incendiu dezastuos în Pipera, pe strada Bahari. Se poate vedea din mai multe zone ale capitalei (galerie foto)

ro

30 Aug, 2019 13:33 2022 Marime text
În urmă cu puţin timp, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu dezastruos în capitală, informează presa centrală.

Se pare că arde în întregime o hală, în apropiere de aeroport, pe strada Biharia din nordul capitalei, în zona Pipera, astfel înregistrându-se degajări mari de fum atât de puternică încât se vede din mai multe zone ale capitalei.

La misiunea de stingere intervin 27 mașini de stingere, patru autoscări de intervenție la înălțime, patru descarcerări și două ambulante SMURD.
Întrucât incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, a fost transmis mesaj prin Ro Alert pentru protecția populației, transmite ISU Bucureşti- Ilfov.

Nu sunt persoane surprinse.
 “Incendiu la o hală industrială din strada Biharia, sector 1, cu degajări masive de fum.
Ocoliți zona, eliberați căile de acces în zonă pentru a facilita accesul forțelor de intervenție.
Dacă sunteți în apropiere, evacuați zona. Luați măsuri de adăpostire și autoprotecție.
Accesați canalele media și aplicațiile din mediul online ale DSU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment.”, a fost mesajul transmis prin RO-Alert.

A fost afectată o suprafaţă de aproximativ 10000metri pătraţi.

ANM a transmis estimările meteorologice privind evoluția norului de fum din zona București - Băneasa 

Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie privind evoluția norului de fum din zona BucureștiBăneasa se apreciază că în cursul după-amiezii de vineri (30 august) și al nopții de vineri spre sâmbătă (30/31 august), circulația aerului va fi relativ slabă și se va realiza din sector predominant estic, astfel că tendința de evoluție a norului de fum va fi de dispersie și de deplasare către vest și sud-vest. Nu se vor semnala precipitații, iar temperature aerului va fi de 32…33 de grade


Sursă foto: Facebook/ Vlad Voiculescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii