Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oribil. Precizări ale Poliției referitoare la persoana găsită decedată în șanț, pe marginea drumului Constanța-Tulcea, lângă localitatea Palazu Mic

ro

25 Feb, 2017 10:01 4445 Marime text

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a transmis o informare de presă cu privire la trupul neînsuflețit găsit, ieri seară, pe drumul dintre Constanța și Tulcea, lângă localitatea Palazu Mic. 

„Ieri, în jurul orei 18.00, un cetățean a sesizat faptul ca, într un șanț, de la marginea drumului ce face legătura între Constanţa și Tulcea se află o persoana decedata. Echipa operativa deplasata la fata locului a constatat că cele sesizate se confirmă. În urma activităților desfășurate de polițiștii constănțeni, s-a stabilit identitatea decedatului ca fiind un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din sat Cheia, județul Constanța.Cadavrul a fost transportat la serviciul de medicina legala în vederea efectuării necropsiei și stabilirea împrejurărilor în care s a produs evenimentul. Cercetările continua de către polițiștii constănțeni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi luate masurile legale prin unitatea de parchet competentă”, se arată în informarea respectivă. 

Bărbatul era, practic, din Galați, însă avea făcută mutație pe județul Constanța și lucra ca cioban, mai precizează polițiștii constănțeni. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii