Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opt mandate de aducere în urma percheziţiilor la persoane bănuite de furturi din locuinţe

ro

14 Dec, 2016 17:34 2649 Marime text
Polițiștii din Prahova și ai Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române au efectuat, astăzi, nouă percheziții la persone bănuite de furturi din locuințe și anexe gospodărești. Opt mandate de aducere au fost puse în aplicare.
 
La data de 14 decembrie, polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova și ai Direcției de Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române au efectuat 9 percheziții domiciliare în localitățile Boldești Scăeni, Păulești, Măgurele și Gornet.
 
Activitățile au vizat persoane bănuite de săvârșirea mai multor furturi din locuințe și din anexe gospodărești, prin care ar fi cauzat un prejudiciu de aproape 17.000 de lei.
 
Din cercetări a reieșit că, începând cu luna septembrie a.c., persoanele în cauză ar fi pătruns în locuințe și anexe gospodărești, de unde ar fi sustras bani și bunuri, pe care, ulterior, le-ar fi valorificat. 
 
De la locațiile respective, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, bunuri susceptibile a proveni din furturi (electronice, biciclete, unelte și obiecte de uz gospodăresc, motorină).
 
Polițiștii au pus în aplicare 8 mandate de aducere, persoanele depistate au fost conduse la audieri.
 
La acțiuni au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova și jandarmi.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii