Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câţi constănţeni au candidat la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești. Cine a intrat

ro

20 Jan, 2020 01:54 4603 Marime text
 
Opt tineri din judeţul Constanţa au intrat, să zicem aşa, în faza finală  şi au încercat, în sesiunea din ianuarie 2020, să devină pompieri.

Dar numai trei au reușit să treacă toate testele și au fost declarați admiși la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești, din județul Prahova, aceasta fiind singura unitate de învățământ din România care pregătește subofițeri pentru Inspectoratele pentru Situații de Urgență.

Cei trei constănţeni admiși la școala de subofițeri pompieri sunt, în ordine alfabetică, Florescu Andrei Eugen, Leu Andrei şi Stanciu Robert Marian.

Alţi cinci candidaţi din judeţul Constanţa nu au reuşit anul acesta când pentru sesiunea din ianuarie au fost depuse 1156 dosare și s-au prezentat la concurs 1075 candidați, pe un număr de 300 locuri.

În premieră pentru Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, în acest an la concursul de admitere au putut participa și fete.

Tinerele au candidat cu băieții pentru cele 300 locuri, trei dintre candidate fiind declarate admise.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • coltucsiasociatii.ro 20 Jan, 2020 14:31 A fost un examen foarte greu.Felicitari