Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operațiune de salvare în Suceava Trei bărbați au căzut într-o râpă după o rupere de mal. Se aflau pe o punte pietonală a râului (galerie foto)

ro

10 Oct, 2021 09:45 1392 Marime text
  • Trei persoane au căzut într-o râpă noaptea trecută după o rupere de mal.
  • Se aflau în zona unei punți pietonale a râului Suceava.

Pompierii militari au intervenit imediat cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu echipaj de pompieri alpiniști și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unei ambulanțe SAJ.

Cei trei bărbați au fost extrași din râpă in siguranță, fiind conștienți și cooperanți. Unul dintre ei a suferit un traumatism cranio-cerebral (TCC), fiind transportat la spital.

Iată comunicatul transmis de ISU Suceava

Operațiune de salvare a trei persoane, pe raza localității Lisaura. Acestea se aflau în zona unei punți pietonale a râului Suceava, când a avut loc o rupere de mal, iar cele trei persoane au căzut în râpa formată, la o diferență de nivel de aproximativ 5 metri.

Pompierii militari au intervenit imediat cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu echipaj de pompieri alpiniști și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unei ambulanțe SAJ.

Salvatorii, cu accesoriile din  dotare, au coborât la victime și le-au monitorizat din punct de vedere medical. Ulterior, cei trei bărbați au fost extrași din râpă in siguranță, fiind conștienți și cooperanți.

Doar unul dintre ei, care avea la o primă examinare un traumatism cranio-cerebral (TCC), a necesitat transport la spital, ceilalți doi neavând probleme medicale deosebite.

În acest moment, echipajul SAJ se îndreaptă cu victima spre Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.

Mai multe imagini în galeria foto.

Sursă foto : ISU Suceava
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii