Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. Ce au stabilit polițiștii

ro

29 Nov, 2021 16:24 1956 Marime text
Omul de afaceri Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier în această dimineață, la ora 6.50 pe bulevardul Aviatorilor din București. 


Afaceristul se afla pe locul din dreapta față al limuzinei care era condusă de șoferul acestuia, Ionț Luțu.
 


"În jurul orei 06:50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Bd. Aviatorilor/Aleea Alexandru, în care au fost implicate 2 autovehicule.



În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.



Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0, respectiv 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru celălalt șofer implicat. Polițiștii au procedat la sancționarea conducătorului auto aflat sub influența băuturilor alcoolice cu o amendă în cuantum de 1.305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. 



Totodată, acest conducător auto a fost condus la sediul Biroului de Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere pentru întocmirea documentelor constatatoare, iar celălalt conducător auto implicat în accident s-a prezentat de bunăvoie,", au transmis reprezentanții Poliției Rutiere. 




Conform Antena3, în urma evenimentului rutier șoferul lui Gigi Becali, a rămas fără permis pentru 60 de zile deoarece anchetatorii au stabilit că ar fi virat la stânga, trecând peste marcajul continuu. Acesta a primit și o amendă de 870 de lei. 



Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului rutier. 


Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii