Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Oficial! Un pompier din Constanța este cercetat pentru loviri, amenințare și distrugere

ro

30 Aug, 2021 12:42 3554 Marime text

 
Un pompier din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (Dobrogea) este cercetat într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare și distrugere.
 
Agent principal de poliție Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, ne-a declarat faptul că „la data de 28 august a.c., polițiștii stațiunii Costinești au fost sesizați de către un bărbat de 26 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce s-ar fi aflat pe plaja din stațiunea Costinești, în dimineața zilei de 28 august, între orele 03.30-04.00, ar fi fost agresat fizic și amenințat cu acte de violență de un bărbat de 40 de ani“.
 
„Totodată, bărbatul de 40 de ani ar fi distrus o camera video de supraveghere, amplasată la modulul salvamarilor de pe plaja din stațiunea Costinești. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare și distrugere“, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța.
 
La rândul ei, Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea, ne-a declarat că „la nivelul inspectoratului s-a deschis o cercetare disciplinară prealabilă pentru a se stabili existența sau inexistența unor abateri disciplinare. „Angajatul se afla în concendiu medcal la momentul respectiv. El este angajat al inspectortatului din anul 2006“, a mai precizat Anamaria Stoica.     
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii