Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial IPJ Constanța Cum s-au produs cele două accidente grave de azi-noapte. Unul dintre șoferi era băut

ro

01 Sep, 2020 08:49 3189 Marime text
  • Două accidente, la distanță scurtă de timp, pe bulevardul Mamaia
  • Unul dintre șoferi era băut
  • Două persoane au fost transportate la spital, în stare gravă
Medicii și oamenii legii au avut o noapte lungă luni spre marți, unde două accidente au avut loc pe bulevardul Mamaia din Constanța, la o oră jumătate distanță unul față de celălalt. Ambele evenimente s-au soldat cu mașini răsturnate.

În primul caz, în accidentul de la 1:30, două persoane au fost preluate de cadrele medicale în stare gravă, pe când la cel de-al doilea, victimele au fost rănite ușor, dar șoferul care a produs accidentul era în stare de ebrietate.

Șofer, în stare gravă

La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 01.30, un bărbat a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, dinspre stațiunea Mamaia către Delfinariu, iar la sensul giratoriu din zona Pescărie a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 26 de  ani. În urma impactul, ambele autoturisme au trecut peste sensul giratoriu, primul a pătruns pe sensul opus de mers și a acroșat mai multe indicatoare, după care s-a răsturnat.

 În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a primului conducător auto, precum și a pasagerului drapta față din acesta, de 20 de ani.  

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Șofer băut

La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 03.00, un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice, (rezultat 0, 40 mg/litru alcool pur în aerul expirat)  a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, dinspre Constanța către Năvodari, iar la sensul giratoriu din dreptul hotelului Diplomatic a pierdul controlul autoturismului, răsturnându-se în afara părții carosabile, pe sensul opus.

 În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a doi pasageri, bărbați de 23, respectiv 24 de ani.   

În cauză a fost întocmit dosar penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii