Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Suceava. Premieră în justiţia românească. Are legătură cu fata biciuită de concubin

ro

16 Feb, 2020 07:43 4857 Marime text
 
Zilele acestea întreaga Românie a fost revoltată de apariţia în spaţiul public a unor imagini cu o adolescentă agresată.
 
Fapta s-a petrecut la mijlocul lunii ianuarie, în comuna Horodnicu de Sus, din judeţul Suceava. În imaginile filmate chiar de mama adolescentei se vede cum tânărul o loveşte cu biciul, o pune să stea în genunchi şi îi cere să pună mâna pe jar încins.

Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz pe numele bărbatului, nu doar pentru agresiune, ci şi pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră.

Adolescenta agresată a refuzat să depună plângere, pe motiv că totul a fost în glumă și nu a fost agresată.

Şi totuşi....
 
Aseară, comisarul şef de poliţie, Ionut Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, a remis redacţiei noastre, un comunicat de presă pe care îl redăm integral:

"Urmare a activităților desfășurate în cursul acestei zile în speța privind minora de 15 ani însărcinată care a fost agresata de concubinul de 19 ani, în ciuda încercărilor acesteia si a mamei sale de a-l exonera de răspundere pe agresor, la ora 21.00 polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului pentru violență în familie și act sexual cu un minor. Mai mult, s-a discutat cu parchetul si maine (NR-astăzi) se va merge cu propunere de arestare preventivă. Cred ca este printre putinele cazuri în care se iau masuri atât de ferme chiar în lipsa unei plângeri si impotriva dorinței victimei, rudelor si comunității rome, în general.
S-a lucrat extraordinar cu Poliția Municipiului Rădăuți si Parchetul de pe Lângă Judecătoria Rădăuți. Se vede ca acolo este procuror șef o femeie. Si inca una de toata isprava. Chiar e o premieră națională"!

Sursa foto: Captură video TVR 2
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii