Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Accident rutier pe strada Baba Novac din Constanța. Victima este un polițist care se deplasa la un alt accident (galerie foto+video)

ro

02 May, 2020 10:42 24891 Marime text

În urmă cu câteva momente, un accident a avut loc pe strada Baba Novac din Constanța.

Din primele informații, victima accidentului este un polițist care se afla pe motocicletă.

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere Constanța pentru a stbili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

Oficial de la IPJ Constanța

Accidentul rutier în care a fost implicat  un polițist din cadrul Serviciului Rutier este unul ușor.

În jurul orei 10.10, polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, la intersecția străzilor Baba Novac cu Frunzelor.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care efectuează cercetarea la fața locului și a fost direcționat și polițistul în cauză, care se deplasa cu motocicleta de serviciu, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, venind dinspre bulevardul Aurel Vlaicu.

La intersecția cu aleea de acces către cimitirul municipal, conducătorul auto care circula în fața autospecialei nu a acordat prioritate (deși avea obligația de a opri pe partea dreaptă) și a virat la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de polițist.

Acesta a fost transportat la spital, fiind conștient, stabil, cu vătămări corporale ușoare, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii