Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marfă confiscată Ochelari de soare susceptibili a fi contrafăcuţi, depistaţi la Agigea

ro

24 Mar, 2015 00:00 1676 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, într-un container sosit în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Constanţa Sud Agigea din China, ochelari de soare susceptibili a fi contrafăcuţi, cu o valoare totală de aproximativ 16.128.000 de lei dacă ar fi originali.
 
Controlul a avut loc vineri, în intervalul orar 9.00 - 15.30. Containerul era sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.
 
În urma controlului, au fost identificate 35.840 de bucăţi ochelari de soare susceptibili a fi contrafăcuţi, cu o valoare de aproximativ 16.128.000 de lei, dacă ar fi originali.
 
Întreaga cantitate de marfă, care purta însemnele distinctive ale unei firme cunoscute, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
 
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului chinez, în vârstă de 46 de ani, cu reşedinţa în Bucureşti, desemnat ca administrator al societăţii comerciale în cauză, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii