Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oamenii legii nu au primit nicio sesizare Nepotul lui Becali a făcut scandal pe litoral

ro

15 Jul, 2014 00:00 2071 Marime text
Nepotul lui Gigi Becali a fost implicat într-un nou scandal. De această dată, conflictul a avut loc pe o plajă din Mamaia. Potrivit România TV, Lucian Becali l-ar fi luat la bătaie pe un tânăr, fiind nemulţumit de cum a fost servit de acesta.

Incidentul a avut loc dimineaţa, la sfârşitul unei petreceri, iar scandalul a fost filmat de unul dintre cei prezenţi la acea oră pe plajă. Înregistrarea a fost difuzată duminică seara în emisiunea Cancan TV, la România TV.
Potrivit sursei citate, nepotul preferat al lui Becali s-ar fi enervat că nu i-a fost adusă comanda la timp, i-ar fi reproşat aceasta barmanului şi s-ar fi luat la ceartă cu persoana servită înaintea sa. După mai multe replici dure, Lucian Becali ar fi sărit la bătaie şi nu s-ar fi lăsat până nu şi-a văzut victima, pe care a lovit-o cu pumnii şi picioarele, căzută pe nisip. A fost necesară intervenţia oamenilor legii pentru ca apele să se liniştească, iar bărbatul bătut să îşi revină. Scena s-ar fi petrecut sub ochii iubitei lui Becali, manechinul Agnes Matoko, pe care acesta ar fi agresat-o anul trecut, într-un club de fiţe din capitală.
Scandalul nu a ajuns în atenţia oamenilor legii. Până ieri, la Inspectoratul Judeţean de Poliţie al Judeţului Constanţa nu a fost depusă nicio sesizare din partea nepotului lui Becali sau pe numele acestuia cu privire la scandalul din Mamaia.
Menţionăm faptul că Lucian Becali are afaceri pe litoral. Mai precis, nepotul lui Becali deţine, în staţiunea Mamaia, unde a avut loc altercaţia, Clubul Ego.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii