Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O tânără din Constanţa îşi strigă disperarea „Am pierdut deja două sarcini. Ce făcea doamna ministru Carmen Dan dacă era mama mea“ (video)

ro

11 Apr, 2018 10:47 3455 Marime text
O tânără din Constanţa susţine că a ajuns la capătul răbdării, după ce la finele lunii iunie, a fost bătută de fostul cumnat al soţului, eveniment în urma căruia a rămas cu urmări.
 
„M-a lovit şi am căzut cu capul de tocul metalic al uşii. Apoi nu mai ştiu ce s-a întâmplat. Soţul meu a spus că atunci când eram jos, individul a vrut să mă lovească şi cu picioarele. A văzut cu nu mă mai mişc. Atunci a fugit. (…). Am mers la medicina legală după care am mers la poliţie (la Secţia 5 de poliţie Constanţa) unde am depus o plângere. Au trecut câteva săptămâni şi nu am aflat nimic. După câteva săptămâni am mers la poliţie să vedem ce se întâmplă cu dosarul. Atunci ne-au spus (nr. poliţiştii) să-l identificăm în baza de date. Nu s-a întâmplat nimic. (…) Am făcut petiţii către Poliţia Română şi către M.A.I. (…). Din păcate starea mea de sănătate s-a deteriorat foarte mult. Am pierdut două sarcini. Voi fi operată în zona în care am fost lovită. (…) Aş avea o întrebare către doamna ministru Carmen Dan: «Dacă ea ar fi fost mama mea, cum s-ar fi simţit? Ce ar fi făcut?“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii