Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O prostituată a fost violată, bătută şi abandonată pe un trotuar din Constanţa

ro

16 Feb, 2015 00:00 4200 Marime text
Noapte de coşmar pentru o prostituată din Constanţa! O tânără care îşi vindea trupul a fost violată de un bărbat care o plătise pentru a întreţine relaţii sexuale. Tânăra a fost bătută şi abandonată pe jumătate dezbrăcată pe trotuar, după ce a refuzat să-i mai ofere câteva minute de plăcere în plus clientului, fără a plăti pentru acestea.
 
Sâmbătă seară, în jurul orei 22.45, un trecător a sesizat la 112 că, la intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Dispensarului, pe trotuar se afla o femeie care declara că a fost agresată şi violată. Poliţiştii Secţiei 2 Constanţa s-au deplasat la faţa locului şi au identificat reclamanta, o femeie în vârstă de 37 de ani, din localitatea Valea Dacilor, municipiul Medgidia, aflată în stare de ebrietate, fiind cunoscută că practică prostituţia în zonă. Ea a declarat că a fost agresată, violată şi că i-a fost sustrasă poşeta pe care o avea asupra ei de către un bărbat necunoscut.
 
Femeia, afectată de lovituri, dar şi de aburii alcoolului, a fost transportată la spital cu ambulanţa, dar nu a rămas internată. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi au mers cu ea la serviciul de Medicină Legală. Astfel, au fost stabilite următoarele: „Prezintă leziuni traumatice care au putut fi produse prin lovire cu sau de corpuri dure şi zgârieri. La examenul genital, prezintă o deflorare veche a cărei vechime nu poate fi precizată, totodată ridicându-se și probe biologice complementare.“
 
Semnalmentele presupusului agresor sunt: vârstă - 23-25 de ani, înălţime - 1,80 m, constituţie astenică, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui. 
 
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, în vederea stabilirii veridicităţii celor reclamate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii