Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă decizie în dosarul lui Răzvan Dimoftache, cercetat în dosarul cărnii aparent alterate

ro

11 Apr, 2016 00:00 2229 Marime text
Magistraţii Tribunalului Constanţa au admis cererea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa şi au înlocuit măsura arestului la domiciliu dispusă faţă de Răzvan Dimoftache cu măsura arestării preventive. Totodată, judecătorii constănţeni au dispus emiterea mandatului de arestare preventivă la data rămânerii definitive a prezentei încheieri. Decizia Tribunalului Constanţa nu a fost definitivă, ea fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Ieri, Curtea de Apel a dispus prelungirea măsurii preventive a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 11 aprilie 2016 şi până la 10 mai 2016, inclusiv. Decizia este definitivă.

 
Afaceristul constănţean cercetat în dosarul cărnii aparent alterate, Răzvan Dimoftache, este cercetat pentru evaziune fiscală, în forma autoratului, instigării, complicităţii şi participaţiei improprii, înşelăciune, falsificare de instrumente oficiale, folosire de instrumente false, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, fals în declaraţii.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii