Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă o sinucidere în Constanţa O femeie s-a aruncat de la etajul cinci!

ro

22 Jun, 2015 00:00 2227 Marime text
Un zgomot puternic s-a auzit în miez de noapte pe strada Panselei, din Constanţa, în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat. Vecinii care au scos capetele pe geam s-au îngrozit: o femeie zăcea întinsă pe o platformă de beton de la etajul unu. Căzuse de la etajul V. Au sunat la 112 şi au anunţat poliţia şi ambulanţa. Imediat, la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie, deoarece impactul cu betonul a fost mult prea puternic. Deoarece corpul femeii se afla într-o zonă mai greu accesibilă, a fost solicitat ajutorul pompierilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“.

Polițiștii au început cercetarea la faţa locului şi, din primele informaţii, se conturează ipoteza unei sinucideri. Poliţiştii le-au explicat jurnaliştilor şi cum au ajuns la o astfel de concluzie. La etajul cinci, de unde a căzut femeia, lângă balustradă, a fost găsit un scaun pe care aceasta s-ar fi urcat pentru a sări în gol. Vecinii spun că femeia a mai încercat să se sinucidă și acum câțiva ani. În plus, ea era în evidențele medicilor psihiatri și urma tratament medicamentos.

Femeia avea 59 de ani şi nu avea copii. Soţul ei a fost mult prea şocat pentru a putea da declaraţii jurnaliştilor. Corpul neînsufleţit al femeii a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor morţii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii