Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie de 41 de ani şi-a pus capăt zilelor aruncându-se în apele învolburate ale mării

ro

11 Mar, 2015 00:00 1155 Marime text
Poliţiştii din Mamaia au fost sesizaţi, luni seara, prin 112, de un agent care asigura paza pasarelei din centrul staţiunii că, în jurul orelor 18.43, o persoană de sex feminin a pătruns alergând pe pasarelă, iar în momentul în care a strigat la ea, aceasta şi-a abandonat poşeta şi s-a aruncat în apă.
 
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, unul de pompieri SMURD, un echipaj de ambulanţă SMURD, jandarmi, poliţişti de frontieră şi o autospecială ISU „Dobrogea“, cu barcă şi scafandri.
 
În interiorul poşetei abandonate a fost găsită o carte de identitate pe numele Cristina Zaharia, de 41 de ani, din Constanţa.
Echipajele de intervenţie au desfăşurat activităţi de căutare, iar la ora 20.30, corpul persoanei a fost adus de valuri spre malul mării, la 300 de metri de pasarelă, în dreptul Clubului Crema.
 
Echipajul SMURD a iniţiat imediat manevrele de resuscitare, hotărând transportarea persoanei la Spitalul Judeţean Constanţa, secţia de Resuscitare.
 
Ulterior, poliţiştii au fost anunţaţi de medici despre decesul femeii, declarat la ora 21.35. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Judeţean Constanţa, iar în cursul zilei de azi, se va efectua autopsia.
 
Cadavrul nu prezenta urme vizibile de lovituri, neexistând suspiciuni cu privire la împrejurările în care s-a produs decesul. Victima fusese internată de mai multe ori la Clinica de psihiatrie de la Palazu Mare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii