Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Valu lui Traian O femeie a fost rănită grav în urma exploziei unei butelii

ro

29 Jun, 2015 00:00 1663 Marime text
O femeie a încercat, ieri dimineață, să schimbe butelia cu una nouă. Din păcate, pentru că nu a montat-o corespunzător, s-a produs o acumulare de gaze, după cum spun pompierii. În momentul în care a vrut să aprindă lumina în încăpere, s-a produs și deflagrația. A fost nevoie doar de o scânteie pentru ca totul în jur să fie distrus. Din fericire, dacă putem spune așa, ea nu a fost urmată de un incendiu. Ca atare, deși s-au deplasat la fața locului, nu a mai fost necesară intervenţia pompierilor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, explozia s-a produs în jurul orei 9.00, în locuinţa femeii, de pe strada Murfatlar, din comuna constănţeană Valu lui Traian. Acoperișul casei a fost distrus, iar pereții s-au crăpat. Femeia a suferit răni grave pe corp în timpul deflagrației și, inițial, a fost transportată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Constanța la Spitalul Județean.

După ce starea pacientei a început să se deterioreze, medicii au decis ca ea să fie transferată, cu un elicopter SMURD, la București, la Spitalul de Arși, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Ea a suferit arsuri pe 35% din suprafața corpului și i-au fost afectate inclusiv căile respiratorii, așa că medicii au fost nevoiți să o conecteze la aparate. Era singură în casă în momentul în care a avut loc explozia. Pompierii trebuie să stabilească acum dacă totul s-a produs din cauza femeii sau dacă a apărut vreo defecțiune la aragaz.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii