Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numiri și eliberări din funcții la Ministerul Afacerilor Interne, Justiției, Educației și Cercetării și cel al Muncii și Protecției Sociale

ro

26 Feb, 2021 05:44 2378 Marime text
 
 
  • În Monitorul Oficial al României Partea I numărul 191 din 25 februarie au fost publicate o serie de decizii privin eliberări și numiri în funcții în cadrul mai multor ministere.

Astfel a fost eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne Norocel-Pompiliu Stroe, locul său fiind luat de chestorul Irina Alexe.

Totodată, Lidia Barac a fost eliberată din funcția de secretr de stat la Ministerul Justiției, locul său fiind luat de Mihai Pașca.

Tot la Ministerul Justiției a fost numit secretar de stat George Bogdan Ilea.

De asemenea Dragoș Lucian Rădulescu a fost eliberat din poziția de secretar de stat la Ministerul Educației și Cercetării.

Din același minister a mai fost eliberată Mihaela Popa, din funcția de secretar de stat, pe aceeași funcție fiind numită Maria Ștefania Manea.

Ultima numire efectuată ieri a fost cea a lui Cătălin Boboc care a devenit secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale.
 
Toate deciziile sunt semnate de primul ministru Florin-vasile Cîțu și contrasemnate de secretarul general al Guvernului Tiberiu Horațiu Gorun.

Sursa foto: Guvernul României
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii