Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nouă judecători din circumscripţia Curţii de Apel Constanţa, cu cereri de transfer. Decizia finală va fi luată azi

ro

27 Jan, 2016 00:00 2565 Marime text


Secţia pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii va analiza, în şedinţa de azi, solicitările de transfer formulate de mai mulţi judecători din circumscripţia Curţii de Apel Constanţa. 
 
Astfel, Cătălin Daniel Ion, de la Judecătoria Constanţa, solicită transferul la una dintre cele şase judecătorii din Bucureşti.
 
Valentin Mihai, tot din Judecătoria Constanţa, şi-a exprimat dorinţa de a pleca la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti ori la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, în timp ce Diana Deculescu, tot de la Judecătoria Constanţa, vrea transferul la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti ori la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti.
 
Mai departe, Iuliana Ostache, de la Judecătoria Constanţa, a cerut să fie transferată la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti ori la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti.
 
De asemenea, Mirela Ramona Zaharia şi Luciana Fătu, din Judecătoria Constanţa, solicită transferul la cinci dintre cele şase judecătorii din capitală.
 
Liliana Maria Găvan, din Judecătoria Tulcea, a solicitat să fie mutată la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti ori la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti sau la cea din Sectorul 4 Bucureşti.
 
Ioan Hanzu, tot din Judecătoria Tulcea, solicită transferul la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti ori la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. 
 
Gabriel Neacşu, de la Judecătoria Tulcea, solicită să fie transferat la Judecătoria Constanţa.

Citeşte şi  Constanţa, pe cale să piardă mai mulţi procurori. Iată cine sunt şi unde solicită transferul!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii