Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:14 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Note de la 1 la 10 Se caută înlocuitor pentru actualul şef al Serviciului de Informaţii Constanţa

ro

23 Mar, 2013 00:00 3208 Marime text
Ieri, la sediul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă s-a organizat un concurs pentru ocuparea postului de conducere vacant prevăzut cu funcţia de şef al Biroului de Contrainformaţii şi Securitate din cadrul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa.

Biroul de Contrainformaţii a fost condus şi de comisarul-şef George Dorel Popa, în prezent şef al SIPI Constanţa. Revenind la concursul de ieri, recrutarea s-a făcut din sursă internă, din rândul ofiţerilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare şi a constat în susţinerea unui interviu pe subiecte profesionale (unica probă de concurs). Până la închiderea ediţiei, comisia de examinare a Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă nu ajunsese la o decizie în privinţa concursului.


Potrivit datelor oficiale, aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale s-a făcut cu note de la 1 la 10. Va fi declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs. Notele la proba interviul de ieri nu pot fi contestate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • lenin 23 Mar, 2013 11:10 totul e politic de aia e coruptie si la ei -sri,dna.dga,diicot la constanta sint corupte