Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nopţile de weekend, coşmar pe şoselele din judeţul Constanţa

ro

25 Aug, 2014 00:00 2323 Marime text
O tânără în vârstă de 23 de ani era la un pas să provoace o nouă tragedie în apropiere de localitatea 23 August, pe DN 39, nu departe de locul unde, exact în urmă cu o săptămână, sfârşeau tragic soţia şi fiica lui Iusein Suliman.
 

Tânăra şoferiţă a intrat cu maşina într-un copac de pe marginea carosabilului, înainte de intrarea în 23 August, pe sensul de mers către Constanţa. În autoturism se aflau şi părinţii săi. Cu toţii au fost răniţi şi transportaţi la spital cu ambulanţele. Incidentul s-a petrecut sâmbătă spre duminică, puţin înainte de miezul nopţii. Poliţiştii rutieri spun că tânăra a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe şosea.
Locul pare să fie unul blestemat, aici pierind multe persoane de-a lungul timpului, iar zona şi-a atras după sine porecla neagră de „curba morţii de la 23 August“.
 
Şi la Sinoe, un „şofer de ocazie“ a văzut moartea cu ochii sâmbătă noaptea. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, conducea un autoturism pe DJ 226, dinspre Istria către Mihai Viteazu, iar la un moment dat a pierdut controlul direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, acroşând mai întâi un gard din piatră şi apoi intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat. A scăpat cu răni uşoare, însă va răspunde penal, pentru că, potrivit Biroului de presă al Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, rezultatul alcooltest a fost de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, tânărul nu are permis de conducere.
 
Alte trei accidente rutiere soldate cu răniţi au avut loc sâmbătă, la Eforie Nord, Olimp şi pe bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanţa. Victimele au fost rănite uşor, conform poliţiştilor rutieri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii